Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf 35,- euro

0,00
Geen producten in de winkelwagen.
De voordelen van de Dode Zee.

Eeuwen geleden ontdekte Cleopatra de Dode Zee al als het ultieme gezondheidskuuroord. De bekende heilzame werking van de mineralen van de Dode Zee hebben niet alleen wonderen verricht voor Cleopatra's lichaam en geest, maar tot nu toe geeft het geweldige resultaten bij het verzorgen van je huid.

Mineralen worden niet in het lichaam geproduceerd en moeten daarom worden opgenomen via het voedsel of via de huid. Mineralen zijn voor het lichaam van levensbelang en ze werken als katalysator voor vitaminen en voor het activeren van enzymen. In de Dode Zee zijn de mineralen, die de huid nodig heeft om goed te kunnen functioneren, volop aanwezig. Met name de mineralen die belangrijk zijn voor het cel metabolisme.

De Dode zee is met een diepte van 420 meter onder zeeniveau het laagste punt op aarde. In deze zee bevat het water 32% mineralen in 40 verschillende soorten. Daarmee is het aanzienlijk rijker aan mineralen dan andere zeeën en oceanen. Het gehalte aan kalium, calcium en magnesium is zeer hoog en vormt de unieke samenstelling die de belangrijkste factor is voor de helende eigenschappen. Cleopatra ontdekte lang geleden al dat door een bad in de Dode Zee de vochthuishouding van haar huidcellen zich verbeterde, zodat haar huid gladder werd en elastischer aanvoelde.

Het is dan ook niet verrassend dat Dode Zee mineralen een geweldige aanvulling zijn op de bestaande huidverzorgingsproducten. En dat is precies waarom Masa Skincare voor jullie op zoek is gegaan naar een manier om deze natuurlijke bron op een verantwoorde manier te verwerken in huidverzorgingsproducten. We brengen de Dode Zee net een beetje dichterbij, zodat jouw huid ook kan herstellen en stralen!

Translation »
×