Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf 35,- euro

0,00
No products in the cart.

YOU ARE PRECIOUS LIKE A DIAMOND AND SO IS YOUR SKIN

Masa Skincare staat voor hoge kwaliteit huidverzorging, zodat jij kunt stralen op jouw manier.

Dode Zee voor je huid

Met de integratie van de nieuwste technieken, die hoge kwaliteitsnormen toepassen en handhaven, ligt onze focus op producten met als basis Dode Zee-mineralen.

Selfcare

Het is enorm belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Een gezonde en stralende huid is meer dan alleen je uiterlijk, het is je innerlijk wat de kans krijgt om te stralen als de diamant die jij bent!

Onze Uitgangspunten

AUTHENTIEK

Authentieke recepten

Natuurlijke ingrediënten

Goed voor mens & milieu

INNOVATIEF

Altijd op zoek naar nieuwe recepten en ingrediënten. En blijven zoeken naar het beste resultaat voor jou als gebruiker.

HOGE KWALITEIT

Alle producten zijn samengesteld met de grootste zorg en zo verpakt dat we de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Je voelt de zee op je huid….

Wij zijn Malika en Samih, sinds 2002 getrouwd, ondernemers die ondernemen met hun hart en trotse ouders van 6 kinderen.


Masa Skincare is voor ons niet zomaar een onderneming, het is een lang gekoesterde droom. Al in 2012 wisten we dat we ooit iets wilde doen met Dode Zee huidverzorgingsproducten. In dat jaar bezochte we als familie de Dode Zee en zagen we wat voor geweldig effect het water en de modder hadden op onze huid. Met name mijn moeder die erge last heeft van psoriasis (huidziekte waarbij je huidlaag zich blijft vernieuwen en enorm schilfert en jeuk geeft) zag haar huid met sprongen vooruit gaan.


In 2020 kreeg dat een flinke duw in de rug doordat we de kans kregen om kennis te maken met producten die ons cadeau werden gedaan door een kennis uit Jordanië. Dat was het moment dat we zeker wisten dat we hiermee de markt op wilde. Maar dan wel met een eigen product en merk. We wilde niet zo maar iets op de markt brengen, maar echt iets van onszelf, iets wat anders was, iets waarmee we meer kunnen dan alleen een product op de markt brengen.


Masa Skincare hebben we ontwikkeld, samen met een deskundig team in Jordanië, vanuit het idee dat het verzorgen van je huid meer is dan een schoonheidsideaal nastreven. Je huid is je grootste orgaan en heeft jou nodig om gezond te blijven. Huidverzorging is ook het ultieme moment om er even echt voor jezelf te zijn, het is jouw moment met jouw huid!


Je bent al mooi, precies zoals je bent! En juist daarom ben je het waard om jezelf goed te verzorgen ♡.


De producten die we hebben ontwikkeld zijn daarom niet alleen geweldig voor de gezondheid en kwaliteit van je huid, maar geven je ook een speciaal gevoel. Van de verpakking, tot de geur, tot de samenstelling van de producten hebben we jou als gebruiker in gedachte gehad. Zodat jij optimaal kunt genieten van je dagelijkse momenten met je huid.


Be you and shine like a diamond!


Wat kun je verwachten van onze producten?

Veiligheid voorop

Al onze producten zijn samengesteld door professionals met meer dan 10 jaar ervaring,

er zitten nooit SLS of Parabenen of (micro)Plastic in onze producten en alle producten zijn dermatologisch getest.

Vriendelijk voor mens & dier

Volgens de richtlijnen van de Europese Unie zijn onze producten 100% vrij van dierenproeven. Bovendien zijn onze producten vegan.

Gebruiksgemak

Bij ieder product zit een korte handleiding voor gebruik, en ook de verpakkingen zijn gemaakt voor jullie gebruiksgemak. Onze producten zijn geschikt voor alle huidtypen.

Heerlijk gevoel

Huidverzorging is iets om van te genieten en al onze producten zijn met dat uitgangspunt ontwikkeld, zonder dat het ten koste gaat van kwaliteit en resultaat!

Verpakkingen die spreken

Onze verpakkingen zijn niet strak, clean of minimalistisch, ze leven en vertellen een verhaal. We nemen je graag even mee naar een andere wereld als je onze producten gebruikt.

Oud ontmoet nieuw

Veel van onze ingrediënten worden al eeuwenlang gebruikt voor de verzorging en verbetering van de huid. Samen met de nieuwste techniek en kennis vormt dit de basis en uitgangspunt voor onze producten.

Translation »
×