Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf 35,- euro

0,00
Geen producten in de winkelwagen.

Verzenden & Retour beleid

Hieronder leggen we je stap voor stap uit wat je kunt verwachten van ons als je bij ons een product hebt besteld. Mochten er toch nog vragen zijn, neem dan contact op met customercare@masaskincare.com

Aanlevering en verwerking

Wij verzenden op werkdagen (maandag t/m vrijdag, uitgezonderd feestdagen). Bestellingen geplaatst voor 13:00u worden dezelfde werkdag verwerkt. Bestellingen die op zaterdagen feest- en zondag worden geplaatst, worden de volgende werkdag verwerkt. Je bestelling wordt met PostNL verzonden.


Wij streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Vanwege Covid kan de levering langer duren dan normaal. Als je je bestelling na 4 werkdagen nog niet hebt ontvangen, laat het ons dan weten via customercare@masaskincare.com.

Levertijden en tarieven

Onze geschatte levertijden en kosten per land:

Land/Regio
Geschatte Levertijd
Bezorgkosten
Nederland

1-2 werkdagen

€ 4,95 (gratis verzending boven € 35,-)

België

2-5 werkdagen

€ 9,-

Europa (EU & VK)

2-5 werkdagen

€ 15,-

Europa (buiten EU) 

2-5 werkdagen

€ 21,-

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met uw trackinggegevens.

Retour beleid

Uiteraard hopen wij dat je Masa Skincare producten geweldig vindt. Mocht je om welke reden dan ook je producten willen retourneren, dan heb je tot 14 dagen nadat de bestelling is afgeleverd om dit te doen. Producten die in ongebruikte staat, onbeschadigd of ongedeukt en in de originele verpakking verpakt zijn, kunt u retourneren. Vergezeld van de originele factuur.


Voordat u uw producten retourneert, dient u ons binnen 14 dagen na levering een e-mail te sturen naar costumercare@masaskincare.com om ons te laten weten welke producten u wilt retourneren. Gelieve de volgende informatie te vermelden:


Naam

Bestelnummer

Telefoonnummer

Reden van retour:


Nadat u een bevestiging per e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u uw pakket op eigen kosten naar het volgende adres te sturen:


Masa Skincare

Hoekenespad 58

1068HX Amsterdam

Nederland


Het verzendrisico van de retourzending is voor de koper, bewaar daarom altijd je verzendbewijs totdat je een bevestiging van de retourzending hebt.


Terugbetalingen voor geretourneerde producten zullen worden gedaan via dezelfde betaalmethode die is gebruikt bij de oorspronkelijke aankoop, binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen en verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Translation »
×